Detta inlägg blir lite långt, men sedan kommer allt att följas åt
_________________________
Lördag 19 feb 2011
Idag har
Herrklubben Trivselpolarna
haft en 3-rätters middag
Vi har avnjutit bl.a.:
Herrklubbens gratinerade hummer Recept hittar du HÄR |
Lokalproducerad flankstek med Bearnaisesås, italienska inlagda tomater, krispig sallad med bl.a irländsk getost samt god pepprig olivolja |
Här kommer lite bilder på dom goda råvarorna vi använde idag...
Hummer..å så gott |
Getost...Trodde inte jag gillade det. fel av mig. Underbart gott |
Inlagda italienska tomater... underbart med en god olivolja |
Kan man inte annat än älska detta... |
Vilken skillnad mot den man köper på Ica eller Coop |
Passade perfekt till köttet....
_____________________________
|
________________________
Fredagkväll 18 feb 2011: Kvällen före en god herrmiddag!!!
Idag har vi gjort ett besök på DUÅ delikatesser i Umeå och fyndat en del godsaker. Och i kväll ska vi börja förbereda för morgondagen,
men givetvis behöver vi något i magen en kväll som denna...
Vad är skillnaden ???
Den ena vill du ha innan krogen, den andra efter...gissa vilken...
----------------------------------
Tisdag 1 Feb 2011
________________________________
Vi åt första rätten ca 15,30 och avslutatde med en efterrätt ca 23,00
Nu funderar vi på lite vickning...kanske en Janssons....
Ha en fortsatt trevlig helg gott folk..
Vi mår gott !!!
Idag drog jag och kompisen in till stora staden för att göra
ett premiär besök på en liten delikatessbutik.
Det var en fantastisk liten butik med både trevlig och kunnig personal.
Hit blir det fler besök och garanterat många köp...
Nu vet vi vart vi finner riktigt fint kött.
(Min text må låta konstig, men jag fortfarande efter besöket lyrisk vara)
När vi sedan kom hem till mig, vi gjorde oss en mitt i veckan herrmiddag...
Sjömansbiff på älgstek samt snittgurka och tzatziki |
Lördag 11 Dec 2010
Idag har
Herrklubben Trivselpolarna
haft en 4-rätters middag
Vi har avnjutit bl.a.:
Västansjö-apéritif |
Röding och Skaldjurspaté |
Tjälknöl med Pommes Anna Rödvinssås på hemgjord älgfond Svartvinbärsmoussé |
Hjortronparfait med Kockens chokladsås |
Nu funderar vi på lite vickning...kanske en Janssons....
Ha en fortsatt trevlig helg gott folk..
Vi mår gott !!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Måndag 1 Dec 2010... Lita gött å blandat.
Grekisk älgfärspaj med fetaost och oliver. Lätt mozzarella och tomatsallad. Behöver jag säga mer? |
Helgrillad Älgkalvfilé, rödvinssås och potatisgratäng. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar