Detta blogginlägg kommar att uppdateras under kvällens gång
HÄNG MED
Vi startade med en underbar förrätt
4 port
360 g - Kallrökt lax
1 msk - Dijonsenap
2 msk - Cremé fraiche
2 tsk - Citron, pressad
1 msk - Dill, grovhackad
2 tsk - Kapris, finhackad
1 st - Ägg, finhackat
2 msk - Riven västerbottenost
Salt och svartpeppar
Garnering
60 g - Röd tångrom
4 tsk - Cremé fraiche
4 tsk - Finskuren gräslök
4 st - Citronklyftor
4 tsk - Rödlök, finhackad
Blanda en sås av senap, cremé fraiche, pressad citron, grovhackad dill. kapris, västerbottenost och ägg, smaka av med salt och peppar.
Skär laxen i små tärningar och blanda med såsen
Salt och svartpeppar
Garnering
60 g - Röd tångrom
4 tsk - Cremé fraiche
4 tsk - Finskuren gräslök
4 st - Citronklyftor
4 tsk - Rödlök, finhackad
Blanda en sås av senap, cremé fraiche, pressad citron, grovhackad dill. kapris, västerbottenost och ägg, smaka av med salt och peppar.
Skär laxen i små tärningar och blanda med såsen
Detta iordningsställes med fördel kvällen före servering
Servering:
Fördela blandningen på 4 tallrikar i
Smaklig måltid....
Uppdatering - 19,00
Dags för middag, vi hade lite feltänk när vi köpte köttet
Vi hade tänkt oss 250 gram var
Det blev lite mer....
1 kg Hängmördad biff från DUÅ Delikatesser
Det är dit vi vänder oss för det goda i livet.
500g hängmörad biff
Buffelmozzarellatorn med tomat rödlök och bergssalt
Ett kanonvin till - när köttet ser ut så här blir jag lycklig
Nu ska vi gå ut i fasta paviljonen en stund innan vi fortsätter med dessert
Det kommer en uppdatering till..
21,00 - Nu kommer dagens sista uppdatering av herrklubbens trivselpolardag
Dessert:
Minipaj med svarta och röda vinbär från den egna gårdens odlingar
Serveras med en rödvinbärsgrädde och dagsfärska bär
Herrklubben tackar för idag - nu ska vi ha lite annat roligt
Må gott till dess vi ses igen.
Jerry och Rune
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar